≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

UKC Niš: Infektivna klinika vraća se na stari režim rada u renoviranoj zgradi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Infektivna klinika se polako vraća na stari režim rada, poručili su iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu

  • 0
Sanitet, hitna pomoć, ambulantna kola Tiršova Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Univerzitetski klinički centar Niš saopštio je danas da će se rad Klinike za infektivne bolesti polako vraćati na stari režim, po unapred utvrđenom rapsoredu, pošto je prva faza rekonstruktivnih radova na zameni vodovodne i kanalizacione mreže, plafona i renoviranja mokrih čvorova u zgradi te klinike završena, kao i da su ispoštovane sve predviđene higijenske i epidemiološke mere.

Ambulanta za prijem pacijenata sa simptomima kovid virusa, kao i stacionarni deo za obolele, iz nove zgrade UKC Niš - Urgentnog cenra preseljeni su nazad, na staru lokaciju, pa će od danas, 07. jula medicinsko osoblje biti na raposlaganju svim pacijentima u zgradi Klinike za infektivne bolesti, navedeno je u saopštenju.

Takođe, prema planu rukovostva Uprave UKC Niš i Klinike za infektivne bolesti, a u dogovoru sa ostalim nadležnim službama, od subote 08. jula i hepatološka ambulanta Klinike biće otvorena za sve pacijente na lokaciji gde je bila i pre renoviranje zgrade.

Konačno preseljenje stacionara koji se trenutno nalazi u niškoj Vojnoj bolnici biće završeno već u ponedeljak, 10. jula, navedeno je u saopoštenju Univerzitetskog kliničkog centra Niš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA