Vreme čitanja: oko 1 min.

Kupalište na Vučjanki od danas otvoreno: Ulje koje je juče zatečeno nije ušlo u reku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kupalište se sređuje poslednjih desetak dana, na brani su stavljene nove gume, voda, najčistija i najmekša na jugu Srbije, je dodatno proveravana

  • 0

Brana na Vučjanki, na ulazu i Kanjoj danas od 14 sati biće otvorena za kupače, a ulje koje je prošle noći iscurelo iz atomobila pored tog kupališta nije ušlu u reku i već je skoro očišćeno sa betona, javlja Jugmedia.rs.

„Ništa nije zagađeno, brzo smo u nedelju  reagovali i sada se je čišćenje fleka pri kraju tako da se sutra kupalište pušta u rad“, kaže za Jugmediu predsednik MZ Vučja kod Leskovca Zoran Nikolić:

„To se desilo preko noći. Neko je, verovatno, noćas automobilom uleteo pored kupališta, udario karter u kome je ulje i ono je iscurilo. Reč je o automobilu jer se vide tragovi. Verovatno je neko morao da ga izvlači. Hoću da poručim da smo brzo, rano jutros reagovali i ulje je uklonjeno.

Inače, kupalište se sređuje poslednjih desetak dana, na brani su stavljene nove gume, voda, najčistija i najmekša na jugu Srbije, je dodatno proveravana, i obezebeđeni su čuvari jer je jezero koje prave Vučjanka i brana, duboko, a ceo taj potez, priča čovek koji je radio sa istom ekipom, izglancan je i u punoj je sjaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA