≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 13. jul 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 13
Naslovne strane Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za četvrtak, 13. jul 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Mali Lav ima lavlje srce: Srbijo, pomozi mu da pobedi!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    12. jul 2023 | 22:26

    Zasto poturica oric nije sacekao generala Mladica u Srebrenici?jajaraaaaaaaa

  • Carica Sveta

    12. jul 2023 | 20:55

    Biće sve OK. Kada se stvari postave kako treba. I da razjasnim oko Vulina i Dodika. Niko ne sme svojim izjavama koje nemaju nikakvo utemeljenje u politici vlasti u Beogradu, već u njihovoj ličnoj želji, da dovodi Srbiju ponovo u 1914 godinu. U regionu ima dovoljno aktivnih ekstremista koji javno prete srpskom narodu, ima neosuđenih ratnih zločinaca, ima nekih država koje ih potajno podržavaju, jer ne želepristupanje Srbije EU. Niti drugim zemljama Zapadnog Balkana. Oni ne promovišu projekte , izgradnju, a to što nude više niko normalan ne želi da plaća. Isprazne priče i prepucavanja. Ni fabrike ni putevi ni pruge ni tehnološki parkovi ni istraživački centri ni manifestacije kulture ni umetnost ni nauka ni sport ni ulaganje ui mlade u obnovu sela u ekologiju energetsku tranziciju. Zdravstvo. U vojsku i policiju. Zato se u Srbiju ulaže. Dolaze investitori i dobijaju se sredstva od evropskih fondova. Jer mi gledamo napred. Nijedno radno mesto nije izgubljeno čak ni za vreme pandemije. Što mnogo veće i snažnije ekonomije nisu uspele. Ali ne može preko hleba pogače kako su neki zamišljali da može.

  • Lažovi

    12. jul 2023 | 23:48

    Ameri i njihov Račak pa bombardovanje Srbije ,Markale Sarajevo pa bombardovanje Srbije .Pošteni Amerikanci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA