≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danas najvreliji dan u Srbiji: U ovim delovima i do 40 stepeni, a uveče sledi obrt

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, krajem dana i tokom večeri u skretanju na pojačan severozapadni, prolazno na udare i jak.

  • 1
Vremenska prognoza Đorđe Đurić Foto: Milena Đorđević

U Srbiji u četvrtak sunčano i vrelo. Posle podne povećanje oblačnosti, a pred kraj dana i tokom večeri u severnim, tokom noći i u centralnim i zapadnim predelima očekuje se pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uz osveženje.

Biće uslova da ponegde bude i jačih grmljavinskih oluja sa gradom, naročito u Vojvodini. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, krajem dana i tokom večeri u skretanju na pojačan severozapadni, prolazno na udare i jak.

Jutarnja temperatura od 16 do 24°C, maksimalna dnevna od 34°C u Bačkoj do 40°C na jugoistoku Srbije.

U Beogradu u četvrtak sunčano i vrelo. U toku večeri i noći biće uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom, uz osveženje, a na širem području grada i za kratkotrajne grmljavinske oluje.

Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, krajem dana i tokom večeri u skretanju na pojačan severozapadni, prolazno na udare i jak. Jutarnja temperatura 24°C, maksimalna dnevna 38°C.

(Telegraf.rs)

Video: Spirala smrti! Evo kako vrućina može da bude fatalna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG 1

    13. jul 2023 | 07:09

    Ugrejte se ljudi i akumulirajte toplotu za zimu,trebaće vam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA