≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stankovići iz Gole Glave dobili novu kuću pošto im je izgoreo dom, Gašić: Obezbedili smo im novi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuću, sve što su u njoj čuvali i poljoprivrednu mehanizaciju uništila je vatra polovinom februara. Požar je izazvao traktor u podrumu, koji se sam upalio usred noći

  • 0

Slavoljubu i Živani Stanković iz Gole Glave kod Valjeva, kojima je nakon tragedije u kojoj su izgubili sina, izgorela i kuća, izgrađena je nova, objavio je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

- Bračnom paru Stanković, kojima je u Goloj glavi kod Valjeva u februaru u požaru izgorela kuća, obezbedili smo novi dom. Solidarnost i humanost nas povezuju i čine ljudima. Saznavši za njihovu tragediju i težak život, koji je dodatno otežan požarom koji im je uništio sve što su imali, organizovali smo pomoć i izgradili novu kuću - objavio je Gašić.

Podsećamo, u požaru koji je progutao njihovu kuću, starijem bračnom paru Stanković iz Gole Glave kod Valjeva, komšije i rođaci su prvi priskočili u pomoć. Obezbedili su im privremeni smeštaj i prikupili novac za ono što im je tada bilo najpotrebnije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Братислав Гашић (@bratislavgasic)

Kuću, sve što su u njoj čuvali i poljoprivrednu mehanizaciju uništila je vatra polovinom februara. Požar je izazvao traktor u podrumu, koji se sam upalio usred noći.

Stankovići žive od poljoprivredne penzije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA