≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova zvezda na internet nebu Srbije: Lansiran portal za avijaciju Aero.rs!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako nešto može da prkosi gravitaciji i ako je proizvod čovekovog uma i ruku, o tome možete čitati na Aero.rs

  • 0
Aero Telegraf Foto: Nikola Anđić

Na internet nebu Srbije od danas sija najsjajnija zvezda: počeo je sa radom portal Aero.rs, koji će se baviti vazduhoplovnim temama. Kroz tekstove, intervjue, foto i video sadržaj namera je da popularizujemo avijaciju u Srbiji i regionu, da informišemo, zabavimo ali i da podsetimo neke novije generacije na najznačajnije događaje i dostignuća iz ove oblasti.

"Izuzetno mi je drago da je portal Telegraf.rs kao jedan od danas najreferentnijih medija na ovim prostorima prepoznao značaj avijacije kao sveobuhvatne oblasti i jednog od pokazatelja razvoja tehnoligije i civilizacije u najširem smislu.

Privilegija je - i profesionalna i lična - biti deo tima čiji je prioritet pravljenje kvalitetnog i referentnog sadržaja a upravo je to ono što Aero portal namerava da ponudi svojim čitaocima. Namera je da čitaoce (koje tema zanima) informišemo, a onima koje možda još ne zanima da približimo sve ono što čini avijaciju i vazduhoplovstvo. Ako nešto može da prkosi gravitaciji i ako je proizvod čovekovog uma i ruku, o tome možete čitati na Aero.rs", kaže glavni urednik Aero.rs Igor Salinger.

Igor Salinger je u medijima i avijaciji skoro 30 godina, bio je saradnik u referentnim vazduhopolovnim inostranim publikacijama poput Flight International, Air Forces Monthly, Combat Aircraft, sarađivao je i sa vazduhoplovnim kompanijama i institucijama, pisao je za Vreme, Newsweek, sarađivao i kao novinar ali i kao fotograf sa Ministarstvom odbrane, priredio nekoliko izložbi fotografija.

"Čitaoci Telegrafa i publika u Srbiji imaju priliku da čitaju najnovije vesti iz oblasti avijacije, na najnovijem u porodici Telegrafovih portala - Aero.rs. Svi smo u redakciji srećni zbog naše nove "prinove" koja će, uveren sam, ubrzo dostići nebeske visine, kad je reč o kredibilitetu i broju čitalaca", rekao je glavni urednik Telegraf.rs Igor Ćuzović.

(Telegraf.rs)

Video: Srpski MIG-29 u pratnji predsednika Azerbejdžana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA