Komisija utvrdila da li je bilo propusta u lečenju žene koju je ujeo stršljen

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Pozvana je i naša ekipa Hitne pomoći koja se priključila intervenciji

Povodom slučaja koji se dogodio prošlog petka u Čačku kada je od posledica ujeda stršljena preminula žena starosti 57 godina, direktor čačanskog Doma zdravlja Aleksandar Pajović formirao je komisiju koja je ispitivala okolnosti pod kojima je se to dogodilo.

"Komisija za unutrašnju kontrolu i Stručni savet Doma zdravlja zasedali su i dali svoje izveštaje, izuzev nekih propusta ne toliko bitnih data je adekvatna terapija, ali jednostavno pacijentkinja je bila u teškom stanju, piše RTS.

Pozvana je i naša ekipa Hitne pomoći koja se priključila intervenciji, dali su potrebnu terapiju i transportovali pacijenatkinju u čačansku bolnicu, ali ona je već bila preminula da li u putu ili po dolasku u bolnicu. Sve smo detaljno ispitali i nije bilo stručne greške, izuzev nekih sitnih okolnosti koje su i nebitne za sve to", rekao je Pajović.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    18. jul 2023 | 13:19

    Mislim da bi trebalo da se razmisli o istrebljenju tih napasti! Uništavaju Pčelinjake i ubijaju ljude. Više štete nego koristi. Prošle godine sam morao da platim 140e za skidanje dva gnezda. Vreme je da se država malo pozabavi tim pitanjem!?

  • Natasa

    18. jul 2023 | 12:53

    Nazalost u ovakvim situacijama nema pomoci. Mene je ujela osa i agonija krece istog momenta-otice jezik,panika,nemogucnost disanja...Sve se to odigralo pre 20 god ispred hitne pomoci u Kragujevcu. Osa me ujela,prilazi covek i pita da li sam dobro i iste sekunde krece uzas.U roku od pola minuta ja sam bila u hitnoj u nesvesnom stanju. U takvoj situaciji nisu potrebne minute vec sekunde da umrete.

  • Beli

    18. jul 2023 | 12:16

    Propast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA