Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica kupila sladoled na plaži, a kada ga je otvorila brzo ga bacila: Ovo je za inspekciju!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sreća pa je velik i šraf i ćerka pa ga nije progutala!

  • 0
Grčka sladoled sa šrafom šraf jednorog Foto: Facebook/Grčka Info

Umesto da u vrelim danima, omiljena letnja poslastica osvežava, nakon obajve jedne Tanje iz Srbije na Fejsbuk grupi "Grčka info", mnogi su se zamislili da li će ga ponovo jesti.

Naime, mama jedne devojčice, objavila je neprijatno iznenađenje, koje su zatekle u čaši sladoleda kupljenoj na moru u Grčkoj.

Razočarana majka se odmah požalila ostalim članovima ove grupe na sladoled u kojem je njena ćerka našla ni manje ni više nego šraf. Svojom objavom takođe, upozorila je i o kojoj se vrsti sladoleda radi.

"Danas u sladoledu "Unicorn" ćerka pronašla šraf! Sreća pa je velik i šraf i ćerka pa ga nije progutala! Pripazite ako ga kupujete deci, ili još bolje ne kupujte!" napisala je Tanja i postavila fotografije kao dokaz.

Grčka sladoled sa šrafom šraf jednorog Foto: Facebook/Grčka Info

Ljudi su bili šokirani onim što vide pa su se komentari ispod objave, samo nizali:

"Užas... Sad razmišljam jesu li oni u fabrici primetili da im fali šraf! Dobro da je dete (ili vi) primetilo!", "Jezivo", "Strašno, ovo je za inspekciju", "Za ovo treba da popiju tuzbu", "Ovaj status treba deliti", "Gospode Bože! Da li je namerno!?", pisali su članovi grupe.

(Telegraf.rs)

Video: Merili smo vreme topljenja sladoleda na 36 stepeni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA