Vreme čitanja: oko 1 min.

Drveće "seklo" automobile na pola, građani traže sklonište od olujnog vetra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon razarajuće oluje grad izgleda kao posle apokalipse

  • 0

Jako nevreme danas je protutnjalo Srbijom, a prvo je iz Hrvatske stiglo u Vojvodinu. U Novom Sadu, kako su nam javili građani, ljudi su se plašili za svoje domove, ali i za živu glavu.

Kasko je rekla jedna Novosađanka za Telegraf.rs, sa obe ruke držala je prozor da se ne razbije i tresla se od straha. Posledice užasnog nevremena pokazuje i snimak na kom se vidi drveće iščupano iz korena, reke koje teku ulicama nakon kiše, ali i mnogobrojni uništeni automobili.

Kako se vidi, građani jedva uspevaju da uđu u zgradu od siline udara vetra, a stablo koje je palo prepolovilo je parkirani automobil.

Nakon razarajuće oluje grad izgleda kao posle apokalipse. Poneki, hrabriji meštanin, usudio se da izađe na ulicu, a skoro da ne postoji deo ulice gde nema ostataka grana, krošnje ili raznoraznih predmeta koje je vetar nosio.

Kiša je padala toliko jako da se nije video prst pred okom, a drveće koje nije slomljeno u potpunosti, stoji jedva povezano sa korenjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA