Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ima povrede lica": Poznato stanje devojčice na koje je palo drvo u Novom Sadu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hitna je izašla i naselje kod Bulevara Evrope gde je zbrinula muškarca (74). Njega je oluja oborila sa motora. Muškarac je prevezen u bolnicu

  • 0
Novi Sad nevreme Foto: Tanjug/Nenad Mihajlović

Petnaestogodišnja Novosađanka na koju je sinoć palo drvo tokom strahovite oluje koja je zadesila vojvođansku prestonicu oseća se dobro i oporavlja se u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, javlja Blic.

Kako za "Blic" kažu nadležni iz te zdravstvene institucije, ona je zadobila lakše telesne povrede tokom superćelijske oluje i nalazi se pod stalnim nadzorom lekara.

- Devojčica je primljena juče oko 20 časova u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine sa lakšim povredama lica. Nalazi se na Odeljenju otorinolaringologije dečije hirurgije, oseća se dobro ali je zadržana radi daljeg lečenja - objašnjavaju sagovornici "Blica" iz Dečije bolnice.

Podsetimo, uraganska oluja koja je pogodila Novi Sad nanela je veliku materijalnu štetu, na sreću bez ljudskih žrtava. Dodatno, hitna je izašla i naselje kod Bulevara Evrope gde je zbrinula muškarca (74). Njega je oluja oborila sa motora. Muškarac je prevezen u bolnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA