≫ 

Smiruje se oluja u Srbiji: U Novom Sadu stradalo dete, u toku noći povremeni pljuskovi

 ≫ 

Prvi na udaru našli su se severozapadni delovi zemlje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mony Swiss
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Darko

    22. jul 2023 | 00:27

    Ovakvi vetrovi ovakva nevremena ljudi NISU NORMALNA za nase područje!!! Kažu klimatske promene? I mi mrdnemo glavom i širimo dalje! Eeeee tugooo nasa.....Kako te klimatske promene nisu bile pre HARPA? Pa hoce li nam to neko objasniti? Hajde da jos malo otvorimo oci! Kako Vojvodini već godinama kada najviše treba kiše,u Vojvodini SUŠA? Kako??? Iz Vojvodine sam pa neka mi neko objasni,KAKO? Propadaju usevi godinama unazad,žito,sve! A kada treba da se vrši žito udari kisa. Ljudi,ne pričam napamet,dete sam sa sela! Ako prolazite Vojvodinom,pogledajte kukuruz! Pogledajte ponekada žita! Nema roda,jedva nesto malo. Kako majku mu od 10 godina 7 puta kada sazri malina,kada je pred branje,udaRI led i sve unisti? Pa hajde makar to neka neko objasni! Procveta ju voćke u aprilu u maju udari minus koji odnese sve. Da li ste vi svesni toga? Kada minus u aprilu i maju udari u gradu,niko ne razmišlja dalje od grada,iskreno,tako je i to je i normalno. Ali hajde malo da uključimo mozak! U martu preko 20 stepeni,da sve procveta,kada sve procveta udari mraz i odnese preko 70% , kada treba kiša za kukuruz,žito nema je nedeljama ,pada po gradovima,propadne skoro sve,kada i to malo sto rodi i treba da se vrši,gle cuda,udari kiša,kada maline sazru udari led i to baš sve u tom području u tom delu Srbije! A pogledajte sada! Ovo je nekom normalnom,NORMALNO? Za nase krajeve? Sledece sto nas čeka su tornado! Za par godina,živi bili pa videli. I to ce nam oni što su plaćeni za to da nam kažu,klimatske promene! Klimatske promene su počele od kada su nam po celoj Srbiji ugradili HARP antene! Pa lepo kao u igrici,po potrebi....Tesko nama,zaglupeli su nas maksimalno,uzeli sve,stvorili "oruzje" pomoću kojeg nam pune glave,a mi jadni i dalje pricamo: PA JESTE,ZNAS KLIMATSKE PROMENE,dok nam se oni smeju! Glupi smo,a s'obzirom da nam godinama urusavaju obrazovanja,jos gluplji cemo da budemo! Izvinite,ali klimatske promene su počele od dana kada je postavljen HARP sistem i sve su jače i i jace i sve su gore i gore i tek ce da budu. Prijatno vece svima!

  • Rada

    22. jul 2023 | 00:24

    Čemu služe harp antene u Srbiji? Pitam nadležne a to je moje pravo kao građanke ove Države da znam i svih građana koji to žele da znaju.

  • Radan

    21. jul 2023 | 23:45

    Koliko ste nas naplasili a u Beogradu bila laganica. Krov na kuci mi je napravljen 1962 godine,ni makac se nije pomerio a verujem da je sve ove godine i mnogo jace udare kosave pretrpeo. Sve sto se srusilo znaci da je fuš napravljeno ili dotrajalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA