≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ključ je u srcu, a ne mišićima": Sreten je jedini MMA trener u Bajinoj Bašti, dolaze mu i deca od 6 godina

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Najbitnije je imati srce, to je ključ, ali i rad i hrabrost"

  • 3

Bajina Bašta, pored svih svojih prirodnih lepota, i najpopularnije Drinske regate, koja se ove godine održala po dvadesetdeveti put, krije još lepih iznenađenja. Kako meštani priznaju za naš portal, zimi je grad neretko "mrtav" ali kada dođe lepo vreme, dolazi i sjajno raspoloženje, kako kod turista, tako i kod lokalaca.

Posetili smo Drinsku regatu, a sasvim slučajno na plaži, upoznali smo Sretena Jokića (22) koji je MMA borac i jedini trener u Bajinoj Bašti.

- Moram da kažem da je ovo treća ili četvrta Regata koju posećujem, sjajno je sve, svaki spust je sjajan i ovo je ono što budi naš grad pored svih drugih dešavanja. Napominjem da je naš grad zimi "mrtav", ali kada je leto, sve se budi, kako turisti, tako i mi lokalci - priča nam momak.

Sreten je po profesiji MMA borac, te je tako odlučio da sa još jednim prijateljem osnuje MMA klub gde će deci iz ovog dela Srbije omogućiti stručne treninge.

- Otvorili smo klub, imamo najmlađe učesnike, oni imaju po šest godina. A imamo i one starije, imamo individualne treninge, kao i grupne i svako može da nam se javi ko želi da trenira, mi smo otvoreni za sve i svima želimo da pomognemo, zato smo i tu - priča nam.

Kako naglašava, nada se najboljem a na pomolu je i nova saradnja.

- Kontaktirali smo MMA savez Srbije, imali smo neki kao, ajde da nazovemo sastanak, predispozicije su dobre i nadamo se najboljem - otkriva nam.

Kada smo ga pitali, šta je najbitnije za MMA borca, imao je odsečan odgovor.

- Najbitnije je imati srce, to je ključ, ali i rad i hrabrost. Mnogo truda je potrebno za ovaj sport, nije ništa nemoguće ako vredno radite. Ovim putem poručujem svima da ima mesta kod nas, ali da se samo rad i trud cene, ali i ukoliko imate neke stvari koje vam fale, sve može da se nadoknadi, vredno je da se pokuša, ko zna šta sve iznedri, možda neki novi, MMA biorac i prvak u Srbiji - objašnjava nam.

Sreten vas pozova sve, da zajedno s njim trenirate MMS i da se javite klubu "MMA Latir".

(Telegraf.rs)

Video: Šampion iz geta: Darko Stošić otkrio kako se postaje najbolji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA