≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stan u potkrovlju potpuno unakažen, voda lije s plafona, krova nema: Stravični snimak iz zgrade u Šidu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekoliko stanova u Šidu uništeni su usled olujnog nevremena koje je sinoć protutnjalo Srbijom

  • 6

Šteta koju je prouzrokovala razorna oluja koja je juče, u večernjim časovima, pogodila veći deo Srbije još uvek se sabira. Rušenje građevinskih kranova, obaranje dreća i uništavanje objekata samo su neke od posledica koje su ostale iza nevremena. Iz Šida stižu kadrovi zgrade koja je pretrpela  velika oštećenja.

Nekoliko stanova u Šidu uništeni su usled olujnog nevremena koje je sinoć protutnjalo Srbijom.

Limeni krov smrskan je i srušen na zemlju dok je plafon jednog stana natopljen usled obilne kiše koja je sinoć padala jakim intenzitetom.

Šid, oluja, nevreme, stan Printskrin: Aleksandar Vladić

Kako nam meštani Šida svedoče, sa četiri zgarde u ovom mestu odleteli su krovovi, nekoliko stanova je uništeno, a mnogi su ostali i bez struje. Šteta se, kako kažu, procenjuje na više od 50.ooo evra.

- Pritrčali smo komšijama da pomognemo. Oni nisu hteli da napuste stan, ostali su tu - priča za Telegraf mladić iz Šida koji je takođe pritekao u pomoć ljudima koji žive četiri zgrade od njega i čiji stan je na fotografijama.

Kako ističe, nekoliko stanova potpuno je uništeno usled sinoćne oluje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mišel

    22. jul 2023 | 10:15

    Vidi se kvalitet gradnje stanova,pogotovo u potkrovlju.Pa šta ste očekivali od drvene građe i gips tabli.A kvadratni metar, u bescenje.Bežite od nadograđenih stanova što dalje.Čist fušeraj.

  • Tenk

    22. jul 2023 | 11:42

    I onda neko napise jao dobro je da nema zrtava pare ce se zaraditi ovo ono... Ko ce da zaradi kod nas da ovo obnovi ? Sve i da imaju po 1000€ na ovu skupocu ovde nece moci da skupe da obnove jos 40 god. A za to vreme mora da se zivi... Ne dao Bog nikome.

  • Lord

    22. jul 2023 | 11:04

    Ovo kao da lepljeno "oho" lepkom,vazno je da se uzmu pare,kvalitet NULA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA