Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodici iz Srbije koja je opljačkana u Solunu pronađen automobil: Vlasnica otkrila u kakvom je stanju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srećne vesti podelili su članovi grupe na Fejsbuku u kojoj Srbi razmenjuju iskustva sa letovanja u Grčkoj

  • 1
Pokradeni Srbi u Grckoj Foto: Pixabay, Printskrin: Facebook

Nakon nešto manje od mesec dana porodici iz Srbije, koja je opljačkana u Solunu vraćajući se sa mora, pronađen je automobil koji je ukraden zajedno sa stvarima ispred jednog poznatog trgovačkog lanca. Srećne vesti podelili su članovi grupe na Fejsbuku u kojoj Srbi razmenjuju iskustva sa letovanja u Grčkoj.

- Na svu sreću grčka policija je pronašla ovaj auto u mestu Xanti, udaljen nekih 200 km istočno od Soluna - napisali su u objavi.

Kako je vlasnica automobila izjavila, automobil je na sreću u dobrom stanju i nije pretrpeo veća oštećena, ova žena se takođe zahvalila svima na pomoći.

Ispod objave ljudi su izražavali sreću zbog ove porodice, ali jedan od korisnika je napomenuo da se ukradeni automobili najčešće i pronalaze u gradu Xanti i upozorio sve da dobro čuvaju svoja vozila i lične stvari.

Podsetimo, 4. jula u Grčkoj dve porodice za manje od 24 časa ostale su bez automobila, a jedna devojka bez ranca.

Jedna porodica, samo što je stigla na svoj odmor u Pefkohori i smestila se, primetili su da nema njihovog automobila. Kako je naveo njihov prijatelj u jednoj Fejsbuk grupi slučaj su prijavili policiji, ali niko nije izašao da izvrši uviđaj.

- Bela Tojota Rav4, novija, kruševačkih tablica, ako neko primeti, neka javi na ovoj grupi, bio bih mu zahvalan - napisao je dečko.

Drugi slučaj zabeležen je u Solunu na parkingu poznatog grčkog trgovačkog lanca, gde je porodica vraćajući se kući sa odmora stala u kraći šoping, a ukraden im je automobil sa sve stvarima.

- Ukrali su nam auto sa sve stvarima unutra, auto je marke Kia Sportage, kragujevačke registracije, prijavljeno je policiji, ali još uvek ništa.

Jedna devojka je u Nea Flogiti takođe doživela neprijatnost, kada joj je ukraden ranac sa sve pasošem i ličnim dokumentima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA