Vreme čitanja: oko 1 min.

Međunarodni festival balona "Kruševac kroz oblake" od 28. do 30. jula na Bagdali

Vreme čitanja: oko 1 min.

U petak je svečano otvaranje u 21 sat, nastupiće kruševački bend Treća smena, a zatim i Dejan Petrović i BIG BEND orkestar

  • 0

U organizaciji Turističke organizacije Grada Kruševca, sedma po redu manifestacija – međunarodni Festival balona "KRUŠEVAC KROZ OBLAKE", biće održana 28. i 29. jula na Bagdali i 30. jula u Zabavnom parku Šarengrad, piše RTK. 

U vešernjim satima, biće omogućeno posetiocima besplatno podizanje i spuštanje u balonima a učestvovaće balonarske posade iz Slovenije, Bugarske, Mađarske i Leposavića.

U petak je svečano otvaranje u 21 sat, nastupiće kruševački bend Treća smena a zatim i Dejan Petrović i BIG BEND OREKSTAR.

U subotu je koncert estradnog umetnika Željka Samardžića a trećeg dana Festivala balona u ŠARENGRADU, najmlađe kruševljane zabavljaće animatori, klovnovi, džinovi na štulama a biće održan i vatreni šou i koncert povodom zatvaranja manifestacije.

Pokrovitelji Festivala balona su Grad Kruševac i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA