Vreme čitanja: oko 1 min.

"Počisti za svojim psom": Aktivisti postavili kesice po Leskovcu za pasji izmet

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodaju da žele da na satiričan način ukažu na male i velike probleme u Leskovcu uz nadu da će se neke stvari promeniti na bolje

  • 0
Kesice za izmet Foto: Jugmedia

Na najfrekvetnijim mestima u Leskovcu grupa aktivista Gerila u okviru akcije "Počisti za svojim psom" postavila je kesice koje mogu služiti vlasnicima kućnih ljubimaca da skupe izmet svojih pasa, saopštavaju iz ove neformalne grupe.

Kako kažu, u proteklom periodu dobili su mnogo pritužba na račun toga da se gomila izmeta vlasničkih pasa nalazi na ulicama grada, piše Jugmedia.rs

"Mi gerilci zaista mnogo volimo kućne ljubimce! Ali ne volimo kad ugazimo u izmet na putu do škole, na stazi za pešake ili u parku", kažu u saopštenju i dodaju da su ovim potezom želeli da skrenu pažnju vlasnicima kako bi počistili za svojim psima.

Dodaju da žele da na satiričan način ukažu na male i velike probleme u Leskovcu uz nadu da će se neke stvari promeniti na bolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA