≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 27. jul 2023. godine

 ≫ 

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Evo istine
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Guess

    27. jul 2023 | 02:50

    Turbo folk treba svuda da se zabrabi.To krestanje i kukanje,je odvratno slusati.Uz tu muziku,mozes samo da se napijes ili odes u depresiju.

  • Carica Sveta

    27. jul 2023 | 01:07

    Nisam ja ekološki fanatik, ali očigledno je da su se stvari sa klimom iskomplikovale. Mi smo u Srbiji imali i sreće ovog puta, da je došao onaj tornado sa brzinom vetra 217 km/h koji je pogodio grad u Švajcarskoj, kamen na kamenu ne bi ostao. Doduše, Bačka Palanka je pretrpela ne samo štetu na objektima, preko 90%, već je izgubljeno pola miliona stabala šume, parkova i drvoreda. A šta je sa pticama, divljim životinjama, to će utvrditi stručne službe. I ponovo se vraćam na proizvodnju hrane. Kako očuvati prehrambenu bezbednost. Što se tiče sastava leda i kiše ne iznenađuje prisustvo teških metala, stroncijuma i aluminijuma. Prosto, na tlu Evrope se vodi rat duže od godinu dana. Uz standardno zagađenje, imamo i čestice iz eksplodirane municije i najrazornijih projektila. Ne odlaze te čestice u vasionu, već u atmosferu. Ja iskreno ne znam kako efikasno da se reši sve ovo ako svet i dalje vode pohlepa, profit i nepravedna preraspodela tereta katastrofa koje su izazvane upravo pohlepom i profitom. Ja ne znam. Sve institucije imaju nacrte, predloge, zakone, ali ništa se ne dešava. Ljudi su dodatno izloženi stresu. Treba da se prilagođavaju nenormalnim uslovima života. Od one socijalne distance za vreme pandemije, sada ulazimo u fazu kada moramo da gledamo u nebo pre nego što izađemo iz svojih domova. A od domova da pravimo utvrđenja otporna na uragane i ledenice od 1 kg.. U Srbiji među šljivama. Ima li još nešto što ove generacije treba da dožive. Zbog tuđe neodgovornosti.

  • Realna

    26. jul 2023 | 22:34

    Imaju ameri vanzemaljce kao sto su sleteli na Mesec.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA