Vreme čitanja: oko 1 min.

Putnička vozila na Horgošu čekaju tri sata: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima poslednjeg radnog dana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila

  • 0
Horgoš, granični prelaz Printskrin AMSS

Putnička motorna vozila na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, čekaju tri sata, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije, piše Tanjug.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:15, na prelazu Preševo, takođe na izlazu, putnička vozila čekaju 35 minuta, a na Gostunu 20 minuta, dok na Batrovcima, na ulazu u zemlju, čekaju 30 minuta.

Na teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila, AMSS podseća da je produženo radno vreme prelaza Bački Vinogradi, koji će do 3. septembra od ponedeljka do četvrtka raditi od 7:00 do 19:00, a petkom, subotom i nedeljom od 7:00 do 22:00.

Na prelazu Bajmok radno vreme je do 10. septembra takođe produženo, pa je od ponedeljka do četvrtka od 7:00 do 19:00, a petkom, subotom i nedeljom 7:00 do 24:00.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA