Vreme čitanja: oko 1 min.

Pacijent koji je pretukao troje ljudi u bolnici u Leskovcu prebačen u Niš: Komšije iz sela ga pamte po jednom

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je pre par večeri u naletu besa zbog bizarne rasprave pretukao svog kolegu pacijenta (62) koji je ležao blizu njega

  • 0
Opšta bolnica Leskovac, Policija automobil rotacija Foto: bolnicaleskovac.org, Shutterstock

Tridesetogodišnji mladić iz sela Brestovca, podno planine Rada, koji je bio pacijent povratnik na Odeljenju psihijatrije leskovačke Opšte bolnice poslat je danas na dalje lečenje u Niš,  saznaje Telegraf.rs.

On je pre par večeri u naletu besa zbog bizarne rasprave pretukao svog kolegu pacijenta (62) koji je ležao blizu njega, nanevši mu vidne povrede po licu i glavi. U nameri da spreče ozbiljnu tuču uključilo se još dvoje pacijenata i dežurna medicinska sestra ali su i oni dobili batine.

Leskovačka policija je pristigla na odeljenje u ranim jutarnjim satima i on je bio pod prismotrom do danas, kada je kolima hitne pomoći prebačen za Niš.

U Nišu će, kako saznajemo, u bolničkom centru biti podvrgnut posmatranju konzilijuma lekara od čijeg izveštaja će zavisti dali će mladić (30) biti upućen na dalje lečenje ili će protiv njega biti pokrenut krivični postupak. Kako nezvanično saznajemo, u njegovom selu ističu da je on konfliktna ličnost i sklon podmetanju vatre u napuštenim objektima.

Detalje će utvrditi zvanična istraga.

(Telegraf.rs/T. Stevanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA