≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gradonačelnik Novog Sada: 2.500 stabala oboreno ili polomljeno, traži se hitan plan sanacije

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Na jesen ćemo organizovati veliku akciju u Novom Sadu da nastavimo dalje, iz godine u godinu da povećavamo naš zeleni fond"

  • 1

Po poslednjim procenama preko 2.500 stabala je oboreno ili polomljeno na teritoriji Grada Novog Sada, a gradonačelnik Milan Đurić ovim povodom oglasio se i na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

"Naložili smo Gradskoj upravi za zaštitu životne sredine da što pre iznese plan sanacije i rekonstrukcije zelenila koje je oštećeno tokom dva dana nepogoda koje su nas zadesile. Takođe smo zadužili njih da zajedno sa Upravom za finansije iznađu sredstva i da naprave kratkoročan i srednjoročan plan, da se uključi struka, da formiraju stručni tim. Potom da se otvori jedan račun, javlja nam se puno ljudi, hoće da doniraju sredstva i da učestvuju u obnovi zelenila Novog Sada. To nas očekuje u narednom periodu. Na jesen ćemo organizovati veliku akciju u Novom Sadu da nastavimo dalje, iz godine u godinu da povećavamo naš zeleni fond."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA