≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Defile oldtajmera u Knjaževcu: Ovako su izgledali srpski putevi kroz istoriju, građani uživali u vremeplovu

Vreme čitanja: oko 1 min.

U okviru manifestacije predviđena je izložba radova udruženja "Izvor"

  • 0

Oldtajmeri, neki stari i više od šest decenija, u ambijentu stare knjaževačke čaršije dočarali su duh davnih vremena kada se opuštenije i sporije živelo, prenosi ZAmedia.

Za starije generacije bila je to prilika da se podsete prošlosti i ponovo vide četvorotočkaše koji su jezdili srpskim putevima, a za mlađe generacije da se upoznaju sa vozilima koja su vozile prosečne srpske porodice ali i oni malo dubljeg džepa.

Knjaževčani su sa pažnjom i nostalgijom pratili defile oldtajmera od Banjice do stare čaršije na obali Timoka, gde su imali prilike da razgledaju stare automobile i fotografišu se kraj njih.

U okviru manifestacije predviđena je izložba radova udruženja "Izvor", uz kulturno-zabavni program i posluženje u duhu stare tradicije.

"Knjaževački vremeplov starom čaršijom" i ovoga puta održan je u organizaciji Udruženja za negovanje tradicije "Izvor" i Udruženje ljubitelja starovremenskih vozila u Knjaževcu.

Video: Veličanstvena kolona uglancanih oldtajmera: Mihailo i Ljubica Karađorđević predvodili je na konjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA