≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nišlija upao u Gabrovačku reku, meštani odmah pozvali Hitnu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako saznajemo, do nesvakidašnje nesreće došlo je oko 19.25 sat u selu Gabrovac kada su meštani alarmirali Hitnu pomoć

  • 0
Niš, Gabrovačka reka Hitna pomoć Foto-ilustracija: Shutterstock, Nikola Anđić

Šezdesetpetogodišnji Nišlija upao je sinioć u Gabrovačku reku i tom prilikom zadobio povrede zbog kojih je završio u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

Kako saznajemo, do nesvakidašnje nesreće došlo je oko 19.25 sat u selu Gabrovac kada su meštani alarmirali Hitnu pomoć zbog čoveka koji je ležao u rečnom koritu.

- Na lice mesta najpre je izašla ekipa Hitne pomoći, međutim odmah im je bilo jasno da ćr im za spašavanje čoveka biti potrebna pomoć obučenih ljudi, te su alarmirani i vatrogasci. Oni su odmah stigli u Gabrovac, čovek je izvučen na obalu, preuzela ga je medicinska ekipa i transportovala u niški UKC - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

O ovom događaju obaveštena je policija, policijska patrola je upućena u Gabrovac, ustanovljeno je da nema nikakvih okolnosti koje bi ukazivale da je počinjeno krivično delo. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je Nišlija koji je završio u reci, bio pod dejstvom alkohola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA