Vreme čitanja: oko 1 min.

Igor Mirović: Sanacija na školama oštećenim u razornoj oluji uveliko u toku

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Radove finansira Pokrajinska vlada Vojvodine i, osim futoške škole gde su obimniji, biće završeni do prvog septembra - naveo je Mirović

  • 0
Mirović Foto: AP Vojvodina

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović objavio je na svom "Instagram" profilu da su radovi na krovovima novosadskih osnovnih škola, oštećenih nakon velikog nevremena, "Jožef Atila" i "Petefi Šandor", kao i radovi na futoškoj osnovnoj školi "Desanka Maksimović" uveliko u toku.

Kako je naveo, radove finansira Pokrajinska vlada Vojvodine i, osim futoške škole gde su obimniji, biće završeni do prvog septembra.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Igor Mirović (@igor.mirovic)

- Danas smo opredelili i novac i za sanaciju krova novosadskog Doma učenika srednjih škola "Brankovo kolo" i očekujem da i ovaj dom bude spreman za početak školske godine. Naložio sam i da se obezbedi dodatni novac za Bačku Palanku i usmeri na seču više od dve stotine polomljenih stabala u svim delovima opštine. Hvala mojim saradnicima i gradonačelniku Milanu Đuriću, kao i gradonačelnicima i predsednicima opština širom Vojvodine koje su pretrpele štetu na trudu da, najpre, škole i predškolske ustanove što pre saniramo. Nastavićemo i narednih dana da, veoma konkretno i precizno, rešavamo sve probleme i otklanjamo svu štetu nastalu tokom nevremena - naveo je Mirović u obraćanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA