Vreme čitanja: oko 1 min.

"Opsovao joj je majku srpsku": Državljanima Srbije preselo letovanje u Sutomoru zbog jednog incidenta

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Napadnuti smo supruga i ja, zajedno sa sestrinim petogodišnjim detetom, napao nas je zakupac plaže, a sve zbog malog psa kojeg smo poveli na plažu", kaže čitalac

  • 45
Sutomore Foto: screenshot/Youtube/Arhiva Snimaka

Srpski turisti doživeli su ogromnu neprijatnost na letovanju u Sutomoru kada ih je napao zakupac plaže i to zato što su na plažu doveli malog psa, navodi Kurir.

Beogradskim medijima javio se državljanin Srbije  koji tvrdi da je njegovu ženu napao zakupac plaže.

- Supruga i ja smo doživeli ogromnu neprijatnost u Sutomoru u Crnoj Gori. Napadnuti smo oboje zajedno sa sestrinim petogodišnjim detetom i to od strane zakupca plaže, a sve zbog malog psa kojeg smo poveli na plažu - objasnio je čitalac i dodao:

- Zakupac je moju suprugu vređao na nacionalnoj osnovi, rekao joj je j.... ti majku srpsku, pljunuo je u lice i vikao dok je držala dete. Za sve izrečeno imamo presudu prekršajnog suda gde je zakupac u skraćenom postupku osuđen na novčanu kaznu za vređanje na nacionalnoj osnovi - navodi Kurir.

Takođe, navodi i da je njegova supruga dobila prekršajnu prijavu.

- Moja supruga mu je navodno rekla j.... ti mamu. Za sve rečeno imamo i zapisnik iz policije. Letovanje nam je zbog ovog incidenta i vređanja preselo. Ne planiramo više da dođemo u Crnu Goru na odmor, ovo je strašno - zaključio je čitalac.

(Telegraf.rs)

Video: Na ovoj ulcinjskoj plaži se svaki dan u 18 časova intonira himna Jugoslavije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bb

    14. avgust 2023 | 17:33

    I treba da vas napadne vodite đžukele tamo gde je dozvoljeno a ne gde vam se ćefne. Neželim da mi dahće za vrat nijedna životinja i da mi se mota oko ležaljke,stvari,peškira.

  • Dr ja

    14. avgust 2023 | 17:39

    Ја не знам што уопште идете у црну гору,,,ма ко их је,,,,тако лепих места има у Србији да се сити одморите наједете и нај,,,,,😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁живели

  • Tadic

    14. avgust 2023 | 17:26

    Ja tamo ne idem od 2007 godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA