Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prestalo je da kuca jedno veliko srce": Škola u Pirotu oprostila se od omiljene profesorke dirljivim rečima

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zbog svoje marljivosti, požrtvovanosti i nesebičnosti uživala je veliko poštovanje učenika i kolega", istakli su iz škole "8. septembar"

  • 0

Profesorka engleskog jezika Nevena Živić Minčić (47) iz Pirota, preminula je danas posle borbe s opakom bolešću.

Ovim tužnim povodom, oglasila se i škola u kojoj je Nevena predavala.

"Danas je prestalo da kuca jedno veliko srce, srce naše koleginice Nevene Živić Minčić, profesorke engleskog jezika, u 47. godini. Nakon lavovske borbe sa opakom bolešću ugašen je jedan život pred kojim je bila budućnost, saopštila je OŠ  “8. septembar”.

"Kolege i generacije učenika još dugo će osećati snagu njene pozitivne energije kojom je umela da reši i najteže probleme. Nesebično je pružala pomoć i podršku učenicima. Uvek nasmejana vodila je učenike kroz svet znanja i upoznavanja života. Kao izuzetan predavač i pedagog nizala je brojne uspehe. Zbog svoje marljivosti, požrtvovanosti i nesebičnosti uživala je veliko poštovanje učenika i kolega. Njene mudre savete su svi rado prihvatali. Stoički, hrabro i sa vizijom u napredak i modernizaciju nastave stajala je u prvim redovima i bila vizionar u našoj školi. Vanvremenskom i nestvarnom harizmom učinila je da večno ostane u našim srcima. Počivaj u miru, draga prijateljice i koleginice, neka ti je večna slava", saopštila je ova škola na svom "Fejsbuk" profilu, prenose Pirotske vesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA