Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarci kupuju zbog njegove žene, a žene zbog njega: Srpkinje odlepile za prodavcem krofni iz Grčke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prosed gospodin u beloj košulji prodaje ukusne krofne, a svojom ljubaznošću nikoga ne ostavlja ravnodušnim

  • 7

Gde je odmor, tu je more, gde je more, tu je plaža, a gde je plaža, tu su prodavci krofni. Sa šećerom, džemom ili čokoladom, ukusnim krofnama uglavnom ne uspeju da odole deca, ali zbog jednog gospodina njihovom ukusu nisu uspele da odole ni Srpkinje.

Naime, Silvana Kojić Popović je letovala u Paraliji, te je na društvenoj mreži "Fejsbuk" podelila svoje prijatno iskustvo s prodavcem krofni, koji je, kako ona tvrdi najljubazniji od svih.

- Bila sam u Grčkoj na odmoru tačnije u Paraliji - započinje priču za Telegraf.rs Silvana Kojić Popović.

Kako kaže, Katerini plaže su pune prodavaca krofna i krofnica, ali nijedna osoba nije tako ljubazna nasmejana kao gospodin sa fotografije.

- Krofne su mu tako sveže i ukusne. Pored tog gospodina šeta njegova zanosna žena, tako da muškarci kupuju zbog njegove ženice, a žene zbog samog prodavca - ističe ona.

Na pitanje kako su se sporazumeli, Silvana je odgovorila:

- Pričali smo engleski, nemački i pomalo srpski.

(Telegraf.rs)

Video: Fatamorgana ili nešto drugo: Dijamantska plaža na Islandu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM(68)

    17. avgust 2023 | 13:37

    Alal vera gospoja. Pravo mesto za odmor, tu sem grčkog i srpskog jezika drugi čuti nećeš a u obližnjem Olimpik Biču letuju braća Bugari i Makedonci. Ono kada odeš na odmor u Grčku i potrošiš 1000 € a jedeš krofne. Pa to si mogla i kod kuće, spremiš krofne slane i slatke pa put Ade da te bog vidi i uštediš 1000 €.

  • Realan

    21. avgust 2023 | 23:34

    Paralija....Ako se to uopste može nazvati letovalištem....Ali ako su krofne ukusne eto mene dogodine u prolazu kada se budem vracao iz Parge svraticu po jaknu i krofnu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA