Vreme čitanja: oko 1 min.

Veridba kakvu Srbija ne pamti: Ivica odveo Sanju na Etnu, kod kratera iz kog sve puca kleknuo je na koleno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njihova ljubav traje mesec dana, ali je osećaju snažno

  • 5
Prosidba, Etna, Sicilija Foto: Privatna arhiva

Par iz Pirota Ivica Micić (41) i Sanja Džunov (34) otputovali su na Etnu u danima kada su svi upozoravali da se područje vulkana napusti iz bezbednosnih razloga. Umesto toga, njih dvoje su se uputili, čini se, pravo u opasnost, ali sa drugim ciljem.

Kako nam je Ivica, koji se još uvek nalazi u Italiji, dojavio, baš na tom mestu želeo je da zaprosi devojku.

"Zaprosio sam je juče, 18. avgusta, a otputovali smo na Siciliju 13. u noći kad je krenula erupcija. Tad smo prespavali na plaži i cele noći gledali erupciju", rekao je za Telegraf.rs.

Svoju ljubav sa Sanjom poredi upravo sa vulkanskom lavom.

"Svakako da je bilo malo straha, ali je ljubav i zelja za nečim tako neverovatnim pobedila strah, jer naša ljubav koja traje 'svega' mesec dana je od samog početka na mnogo dubljem nivou od onoga što smo dosad mogli zamisliti u nekom odnosu, očaravajuća kao i sama erupcija Etne", dodaje.

Kako nam je kazao, u tom času Etna je izbacivala lavu i pepeo iznad grada, aerodrom i auto-put su bili zatvoreni, a štab za vanredne situacije je razmatrao evakuaciju grada.

"Ja sam odlučio da ipak odem do kratera i zaprosim devojku jer sam je i tog razloga odveo na Siciliju i nisam hteo da me to spreči".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA