≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 20. avgust 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 12
Naslovne strane Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 20. avgust 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Züri

    19. avgust 2023 | 20:28

    Posle deobe na Ruse i Amerikance opredeljujemo se da budemo Srbi u EU i Nato,koji mogu da nas brane i obezbede pristojan život i rad.

  • Carica Sveta

    19. avgust 2023 | 21:23

    I ja se nadam da će se u regionu Zapadnog Balkana upotrebljavati reč- evrointegracije, a više nikada- rat. I da će oni koji donose odluke prestati sa floskulama o pritiscima na Srbiju. Jer , za ime Boga, Hrista, čije ime pominjete, moralno određivanje prema onima koji madakriraju decu i vernike u Černigovu u Ukrajini, iskanderima na Preobraženje, treba da bude odluka srca i uma. I odluka koja nije birokratska. Već suštinska. Režim u Kremlju je pokazao svoje neverovatno varvarsko lice. A mi smo kroz istoriju videli mnogo takvih pojava i osetili to na sopstvenoj koži. Zato ne možemo da budemo na toj strani istorije.

  • Nikolas

    19. avgust 2023 | 23:09

    MOLIM EU FANATIKE DA IZMISLE NEKU NOVU BAJKU ZA NAROD O EU RAJU I SRECNOM ZIVOTU !!! 23 GODINE SLUSAMO PRICE I OSTARISMO VISE !!! DOSTA BRE !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA