Vreme čitanja: oko 2 min.

Srpkinja se vraćala s mora, nepoznati momci tražili pomoć: "Kad sam pogledala u retrovizor, nagazila sam gas"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Gorko iskustvo devojke iz Srbije, bila sa još dve drugarice u autu

  • 32
Žena vozi automobil vozač Foto: Shutterstock

Jedna korisnica društvene mreže X podelila je svoje negativno iskustvo u povratku s mora. U nekoliko objava opisala je da se zatekla na putu kada su joj iz drugog vozila tražili pomoć.

Najpre je, objašnjava, poverovala i zastala.

"Moram da vam ispričam scenu od petka noć kad smo se vraćale sa mora: Negde oko 3 ujutru smo prešle granicu i ušle u Srbiju. Negde u Prijepolju neka alfa jagodinskih tablica staje i pokazuje mi rukom da stanem. Ajde, razmišljam možda mu ne radi far ili treba pomoć.

I stanem ispred njih sa strane, osvetljeno i neka pumpa je tu. Izlazi momak iz kola, gledam retrovizor još jedan na suvozaču, proveravam jesmo li zaključane i spuštam prozor na pola. "Ćao, ćao", kaže, ne radi im akumulator najbolje. Da l' možemo da pomognemo? Reko' ako imaš kablove, može.

Kaže on meni - nema kablove, nego da vadimo akumulator. Meni to stvarno zvučalo sumnjivo. Izvinim se i kažem da ne želim da vadim akumulator i da mu je pumpa tu, pa nek pita nekog i nastavimo nas tri dalje i vidim u retrovizoru da voze iza nas", navodi delove priče pre nego što je još naslutila incident.

U nastavku opisuje kako ju je situacija ipak zatekla nespremnu.

"Prispavalo mi se, ali sve čekam neku pumpu, nešto da ne stajem po mraku nigde. Međutim, stvorila se i kolona, a mi dosta opterećene, plus mali auto, reko' ajd da stanem na proširenje da prođu svi, da se zamenimo drugarica i ja i idemo dalje. Nalazim proširenje, dajem migavac i isključujem se i slučajno u retrovizoru spazim da i Jagodinci naglo skreću za nama, gase auto i vidim da izlaze iz kola. Ljudi, ja nikad jači gas nisam dala i pobegla odatle, u sekundi sam se razbudila, nastavila da vozim do sledeće pumpe i tamo smo izašle iz kola da dođemo sebi.

Pričam tati malopre, on ljut što ga nisam zvala (sve se to dešava između 3 i 4 ujutru, ali OK, tata) i bukvalno ne znam šta da kažem. Nadam se da se nisam ogrešila, Bog nek mi oprosti i da su momci stigli kući bezbedno, ali majku mu **bem ne presrećite devojke noću tako", dovršila je opisujući nelagodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    20. avgust 2023 | 15:48

    Dobro sto je tako postupila. Ocigledno banditi.

  • REMI

    20. avgust 2023 | 17:40

    ne treba nikome stajati noćom ,svaka čast dobro ste postupile bandita koje raznih ološa na sve strane

  • Boom

    20. avgust 2023 | 15:48

    Nocu ne stajem nikome, jedino ne daj Boze da vidim beku nesrecu pa da pomognem,inace moze i moja mama da stopira ne stajem !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA