Vreme čitanja: oko 2 min.

Snimci neobične svadbe na Zlatiboru: Bazo iznenadio sinove a oni goste, ušli u brak helikopterom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mladenci su venčanje obavili u Berlinu, gradu u kome su mladoženje rođene i gde sada žive, a svadbeno veselje odlučili su da naprave u Srbiji

  • 1

Neobična, a veoma zanimljiva svadba proteklog vikenda bila je na Zlatiboru. Dvojica braće oženili su se isti dan, a u prve bračne vode zakoračili su na jedinstven način - helikopterom.

Iz sela Balići, četiri kilometra udaljenog od Brodareva, odakle mladoženje vode poreklo, braća Benjamin i Ervin Žigović, sa svojim lepšim polovinama, helikopterima su krenuli na sopstvenu svadbu na Zlatibor.

Preko doline Lima, kanjona Uvca i šumovitih predela Zlatibora, započeli su svoje prvo bračno putovanje, a krajnja stanica bio je "Pjević event centar", svadbena sala u podnožju Zlatibora, gde je zakazano veselje.

Mladenci su venčanje obavili u Berlinu, gradu u kome su mladoženje rođene i gde sada žive, a svadbeno veselje odlučili su da naprave u Srbiji, zemlji koju vole i kojoj se rado vraćaju.

Na ideju da u brak polete helikopterima došao je njihov ponosni otac, Bajazit Bazo Žigović, koji je za svadbeni poklon sinove častio vožnjom ispod oblaka.

- Ponosan sam, puno mi je srce! Želeo sam da ih častim ovom vožnjom, oni su prihvatili, tako da je ovaj način ulaska u brak njihovoj svadbi dao posebnu čar - rekao je Bazo.

Oba sina stasala su za ženidbu, Ervin ima 28, Benjamin 26 godina, a srodne duše pronašli u pravo vreme, a što je najvažnije svoju ljubav su krunisali brakom.

Snajke porodice Žigović su iz Srbije, Benjaminova supruga je Adela iz Novog Pazara, a Erminova Emra iz Prijepolja.

Na svadbu su, na iznaneđenje gostiju, stigli sa dva helikoptera, puni ljubavi i želje za životom započeli su svadbeno veselje, a uz narodnu muziku i trubače, sa svojih oko hiljadu gostiju, proslavili početak braka.

- Zajedno živimo, zajedno radimo, u isto vreme smo rešili da se oženimo, pa da i zajedno napravimo svadbu, jer to je spektakl koji nije svakodnevno. rekli su braća Žigović.

Život u Berlinu - Balići u srcu! Kao mladić od 20 godina, Bazo se uputio iz rodnog Balića u svet, skućio u Berlinu, oženio se i počeo da stvara porodicu. Ceo radni vek bavio se građevinom, najviše izgradnjom bolnica, a sada se vratio gde se i rodio - u Srbiju.

- Punih 32 godine sam živeo u Nemačkoj, sada su naš porodični posao nastavili moji sinovi koji žive u Berlinu, jer ja ipak sada najviše vremena volim da provodim u Srbiji. - kaže Žigović.

Trbuhom za kruhom, Bazo je prošao svet, otac je osmoro dece, a ovo je prva svadba njegovih potomaka, on dodaje, naredna, ako Bod da, može biti i na neki još zanimljiviji način.

(Telegraf.rs/B.I)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA