Vreme čitanja: oko 1 min.

Na licitaciji u Niškoj Banji prodaje se i šaljivi transparent posvećen Bobanu Zdravkoviću

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novac prikupljen na licitaciji biće iskorišćen za podršku novim idejama Nišlija koji žele da svoj komšiluk, naselje, grad učine boljim i lepšim za život

  • 0
Šaljivi transparent, Boban Zdravković Foto: Lokalna Fondacija Niš

U okviru Velikog letnjeg festivala u Niškoj Banji, Lokalna fondacija Niš organizuje javnu licitaciju u petak, 25. avgusta, od 19 sati. Šaljivi transparent posvećen Bobanu Zdravkoviću sa njegovim potpisom, jedan je od predmeta koji će se naći na licitaciji koju oraganizuje Lokalna fondacija Niš u Niškoj Banji. Transparent „Ti si nam jedini ostao“ je obeležio nedavni koncert u Panteleju, pišu Niške vesti.

U ponudi su se našli predmeti iz različitih oblasti, umetničke slike, rekviziti iz sveta sporta, muzike i zanimljivi vaučeri.

Prodavaće se majica Viktora Troickog, bivšeg tenisera i sadašnjeg selektora Davis Cup reprezentacije, sa njegovim potpisom, rukavice bivšeg boksera Nenada Borovčanina, nekadašnjeg evropskog šampiona u boksu, portret Branka Miljkovića, autora Miodraga Daje Anđelkovića, umetnička slika sa motivima Niša, autora Nenada Cvetkovića Trumbe, slagalica sa motivima Praga.

Novac prikupljen na licitaciji biće iskorišćen za podršku novim idejama sugrađana koji žele da svoj komšiluk, naselje, grad učine boljim i lepšim za život.

Lokalna fondacija Niš do sada je podržala 35 ideja sugađana na četiri javna konkursa i na taj način u zajednicu vratila 36.000 evra.

(Telegraf.rs)

Video: "Bio sam svestan svega, ja sam sastavljao šaku sa rukom": Nišlija koga je cirkular teško povredio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA