Vreme čitanja: oko 1 min.

U Pančevu zakazana prva berza kolekcionarskih autića i kamiončića

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pozivamo sve ljude koji imaju vremena da dođu i da vide vrlo interesantan događaj. Ovaj hobi je značajan i iz aspekta negovanja tehničke kulture", kaže organizator

  • 0
Autići, igračke Foto: Telegraf

U nedelju, 27. avgusta, u vremenu od 10 do 14 časova, na Tamiškom keju u prostoru "Tamiš 1926" biće održana prva pančevačka berza kolekcionarskih autića i kamiončića u različitim razmerama - 1/18, 1/24, 1/43, 1/67 1/87. Tom prilikom, svi zaljubljenici u autiće svih razmera moći će da kupe, razmene i vide različite modele, piše 013.info.

Do sada je najavljen dolazak oko dvadesetak izlagača.

To je pravo mesto za sve ljubitelje ovog hobija, ali i za one koji će to tek postati. Na takvim skupovima mogu da se čuju različite interesantne priče o automobilima, njihovoj istoriji, karakteristikama, proizvođačima...

- Pozivamo sve ljude koji imaju vremena da dođu i da vide vrlo interesantan događaj. Ovaj hobi je značajan i iz aspekta negovanja tehničke kulture jer mnogi automobili koji su pravljeni u našoj zemlji i nekadašnoj SFRJ mogu da se vide i kupe kao modeli. Možda neko pronađe baš auto koji vozi ili je vozio, pa mu je ostao lepom sećanju i želi da ima takav model - kaže za 013info Dragan Zgerđa, jedan od organizatora.

(Telegraf.rs)

Video: U ovim limuzinama su se vozili car, Staljin i Putin

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA