Vreme čitanja: oko 2 min.

Roditelji dece koja su se povredila na bazenima u Paraćinu besni: "Vlasnik ponudio 100 evra i sezonsku kartu"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Roditelji revoltirani odgovorom kažu da se osećaju poniženo i da smatraju da se rane njihove dece ovakvom izjavom ponižavaju

  • 0
Povređena deca na bazenu u paraćinu Foto: Privatna arhiva

Nakon što su se dvojica dečaka (4) i (6) povredila spuštajući se na tobogan na bazenima uParaćinu, podigla se prašina oko ovog slučaja. Čuvši za nemili događaj, porodici povređenih dečaka javilo se još roditelja koji su se našli u istoj situaciji sa svojom decom.

Ubrzo je na optužbe roditelja odgovorio je i vlasnik bazena koji kaže da se izvinjava deci koja su doživela neprijatnost, ali i smatra da su imali mnogo više lepih trenutaka, preneo je Portal 035.

- Tobogan na bazenima jeste za penziju i biće zatvoren do kraja ovo sezone, a već iduće godine Paraćinci i na stotine korisnika bazena iz drugih gradova dobiće nove tobogane - rekao je za Portal 035 vlasnik bazena.

Advokat Miloš Trandafilović koji zastupa roditelje oštećene dece, za Telegraf.rs otkrio je da je vlasniku bazena poslat zahtev za vansudsko poravnanje, ali da je odgovor razbesneo roditelje.

- Vlasnik je rekao da može da da 100 eura i sezonsku kartu za bazene - ističe Trandafilović.

Roditelji revoltirani odgovorom kažu da se osećaju poniženo i da smatraju da se rane njihove dece ovakvom izjavom ponižavaju.

- Toliko ponižavajuće od strane vlasnika, omalovažava njihove rane, besni smo i najavljujemo tužbu - rekli su nam roditelji.

Podsetimo, kako smo već pisali, majka Emilija Živković opisala je za Telegraf.rs svoje iskustvo sa pomenutog bazena. Kako je navela, letnji dan prekinuo je krik deteta koje je nakon spusta niz tobogan bilo celo "odrano", a tvrdi i da su mu ožiljci zagarantovani.

- Samo sam čula da je počeo da vrišti, kada sam stigla do njega imala sam šta i da vidim, bio je sav odran, stariji sin je imao lakše povrede srećom, malom će sigurno ostati ožiljci - kazala je naša sagovornica.

Roditelji dece koja su povređena na bazenu su, bili su besni zbog odgovora vlasnika na njihove optužbe, a za Telegraf.rs rekli su da je licemerno da neko govori da mu je žao dece, a pritom da je za te "neprijatne situacije" znao duži vremenski period.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA