≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić: Leskovac će dobiti mamograf pre kraja godine, u bolnicu ulažemo 45 miliona evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi novoizgrađeni stadion u Leskovcu

  • 67
Opšta bolnica Leskovac Foto: bolnicaleskovac.org

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je prilikom obilaska novog stadiona u Leskovcu, da će se postarati da bolnica u tom gradu, koja se, inače, renovira, do pre kraja godine dobije mamograf.

- Mamograf u Leskovcu nije bio 2005., 2006., 2012, već urušena bolnica koja je propadala. Onda je neko došao i rekao hajde da nešto menjamo. Do sada smo potrošili 10 do 11 miliona evra u leskovačku bolnicu, uložićemo 45. Postaraćemo se da pre kraja godine mamograf bude u Leskovcu. To je moje obećanje - rekao je predsednik u Leskovcu.

Istakao je da se ulaže 45 miliona evra u Leskovačku bolnicu, da radovi traju i da će biti završeni do kraja 2024. ili januara 2025. godine.

"Tada ćete da imate svu kompletnu opremu. Samo oprema u leskovačkoj bolnici je 11,5 miliona evra, ali radimo sve vreme da ne bismo zatvorili leskovačku bolnicu. Kažu nestaje struja, ne nestaje struja, mi je planski isključujemo kada radimo radove", rekao je Vučić.

Dodao je da je infektologija već obnovljena u potpunosti, obnovljen je kompletan eksterijer i fasada kao i da su sada u toku unutrašnji radovi.

"Šta god da radiš uvek će biti onih koji te kritikuju i šta god lepo da napraviš uvek će da bude neko da te kritikuje", rekao je Vučić .

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    24. avgust 2023 | 19:57

    Sigurno je da ono što Vučić obeća, to i uradi

  • Milica

    24. avgust 2023 | 20:00

    U bolnicu se ulaže bez obzira na gradnju stadiona. Sada ćemo dobiti i mamograf i još opreme u vidu modernih aparata.

  • Ivan

    24. avgust 2023 | 19:57

    Ovo su veoma dobre vesti za Leskovac i za region

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA