Vreme čitanja: oko 1 min.

Pune ruke posla za policiju na leskovačkoj Roštiljijadi: Vozili pijani, a neki i drogirani

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz leskovačke Policijske uprave apeluju na sve vozače, posetioce leskovačke "Roštiljijade" da ne konzumiraju veće količine alkohola, i takvi sedaj u vozilo

  • 1
Roštiljijada Foto: T.S.

U prva tri dana leskovačke "Roštiljijade" saobraćajna policija u ovom gradu imala je pune ruke posla. Na prilaznim putevima ka Leskovcu i centralnim gradskiom ulicama kontrolisano je oko 3.700 vozača svih kategorija.

Privedeno je tridesetak vozača pod dejstvom alkohola. Tom prilikom zaustavljena su i 4 vozača solidno pripita.

Vozač "Mercedesa" beogradskih tablica (45) imao je 1,27 promila alkohola u krvi, dok  je drugi, vozač "Forda"(57), u vožnju krenuo bahato sa 1,78 promila alkohola u krvi.

Bilo je vozača koji su pored alkohola konzumirali i psihoaktivne supstance, kokain, marihuanu i slično.

Tako su iz saobraćaja isključeni vozač skutera (43) i električnog bicikla (39) iz Leskovca.Svi oni su privedeni dežurnom sudiji Prekršajnog suda u Leskovcu, i za svoje "vozačke podvige" dobili odgovarajuću kaznu.

Iz leskovačke Policijske uprave apeluju na sve vozače, posetioce leskovačke "Roštiljijade" da ne konzumiraju veće količine alkohola, i takvi sedaj u vozilo.

(Telegraf.rs/T.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA