Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko kreči kuću leči: ROMA i ove godine daje POLA, sada u celoj Srbiji!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Idealno vreme za renoviranje je upravo sada - a ROMA Company je tu da priskoči u pomoć svojim komšijama ne samo u Beogradu, već i u Nišu, Kraljevu, Loznici, Leskovcu, Subotici…. i celoj Srbiji!

  • 0
Roma Company Foto: Promo

Nakon velikog uspeha prošlogodišnje akcije „Ko kreči, kuću leči“, tokom koje je ROMA Company pomogla renoviranje čak 42 stambene zgrade u osam beogradskih opština, kompanija je svoj godišnji konkurs za subvencionisanje 50% materijala za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica sada proširila na teritoriju cele zemlje.

Pravo učešća u akciji imaju sve stambene zgrade na teritoriji Srbije, a prijave za subvencije su otvorene do 15. septembra 2023.

Zainteresovane stambene zajednice mogu aplicirati za subvencije na email adresu subvencije@roma.rs , ili poslati poštom na adresu ROMA Company d.o.o. Milana Rešetara 11, Zemun, 11080 Beograd, sa naznakom „SUBVENCIJA – stambene zgrade“. Aplikaciju je neophodno popuniti za svaku stambenu jedinicu posebno.

U izbor zgrada koje će dobiti donacije uzeće se objekti čija veličina i lokacija odgovaraju kapacitetu da se renoviranje, uz pomoć subvencije ROMA Company, sprovede u dogovorenim rokovima. Odluka o izabranim stambenim jedinicama biće objavljena 30. septembra 2023 na sajtu roma.rs

Uz pomoć ove subvencije, udahnite vedrinu i novi sjaj u vašu zgradu – jer tako zajedničkim snagama dajemo i novu svežinu našim gradovima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA