Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozači, naoružajte se strpljenjem: Očekuju se gužve na svim putevima za vikend

Vreme čitanja: oko 1 min.

JP Putevi Srbije podseća da najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP)

  • 1
Saobraćajna gužva Vrčin Foto: Instagram / Serbia Live Beograd

Zbog povratka građana sa godišnjih odmora, tokom predstojećeg vikenda očekuje se povećan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima u Republici Srbiji, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Kako je navedeno, intenziviran je rad na naplatnim stanicama, a svi naplatni kanali, kanali za distribuciju kartica i kanali za elektronsku naplatu putarine (ENP) rade 24 časa dnevno bez pauze.

Povećan broj inkasanata obezbeđuje nesmetan prolazak vozila na auto-putevima u Republici Srbiji, ističe se u saopštenju.

JP Putevi Srbije podseća da najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja.

Preduzeće apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu maksimalno oprezni i strpljivi u vožnji, da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju ograničenja brzine i postojeću saobraćajnu signalizaciju.

(Telegraf.rs)

Video: Gužva na graničnom prelazu Batrovci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moje iskutstvo

    25. avgust 2023 | 17:00

    U Srbiju sam vozio nedeljom a nazad ponedeljkom nikad problema nisam imao a ovi sto jure nedeljom a u ponedeljak trebaju na posao neka se muce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA