Vreme čitanja: oko 1 min.

Miki, najmlađi bubnjar na Roštiljijadi, otrgao se od orkestra i dojurio do Vere Matović: Pala je i pokoja suza

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilo je tu obostrane radosti i po koje suzice u oku

  • 1
Vera Matović i dečak Foto: Tomislav Stevanović

Tokom trideset treće gastronomsko-turističke manifestacije "Leskovačka Roštiljijada-2023", bilo je brojnih zvaničnih i nezvaničnih susreta.

Teško je pobrojati sve lokalne političare, glumce, sportiste, privrednike i pevače koji su prodefilovali glavnom štraftom leskovačkog Bulevara oslobođenja, u dimu brojnih skara pretrpanih roštiljem, i družili se sa starim znancima iz Leskovca.

Danas smo i u kasno popodnevnim satima zabeležili dirljiv susret najmlađeg muzičara dobošara sa Roštiljijade, Mikija iz leskovačkog romskog naselja koji se nekako otrgao od svog orkestra samo da bi se samo na čas pozdravio sa pevačicom i legendom narodne muzike Verom Matović.

Bilo je tu obostrane radosti i po koje suzeice u oku, a onda je pala pesmica za novinarovo uvce "Miki, Milane".

U tom elitnom delu leskovačke Roštiljijade ove godine pevali su Rade Kosmajac, Andrija Era Ojdanić, Biljana Jevtić, Aca Ilić i mnogi drugi.

Leskovački roštilj se najslađe porodično pojede uz prijatnu pesmu, a to svakako Vera ume da zapeva za svačiju dušu", reče nam jedan od tamošnjih roštiljdžija.

"Ja sam druge godine za redom u Leskovcu i ako bog da biću i dogodine na Roštiljadi", reče nam uz široki osmeh muzička diva Vera Matović. I na kraju nam se pohvali da sprema nove pesme koje će biti hit i prijatno iznenađenje za brojne poštovaoce njene pesme.

(Telegraf.rs/Tomislav Stevanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA