≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispovest Ivine drugarice koja je bila s njom kad je nestala na kupanju u Petrovaradinu: Kroz suze otkrila sve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preplašena devojka nada se najboljem, a u potragu za nestalom uključili su se i ronioci Žandarmerije

  • 14
Nestala Iva Balog Printskrin: Instagram

Prijateljica Novosađanke Ive Balog kojoj se gubi svaki trag jutros oko 4 časa iza ponoći, otkrila je za Telegraf.rs okolnosti pod kojim je nestala ova lepa Novosađanka.

Kako nam je rekla, u blizini plaže bila je proslava sa koje su odlučile da se odvoje, pa su sele malo dalje odatle i u jednom trenutku odlučile da plivaju u plićaku.

- Ušle smo da plivamo u plićaku, a u jednom momentu je krenula da nas nosi struja, pa smo odlučile da izađemo - kazala nam je zabrinuta Dragana.

Dragana je prva izašla iz vode i uputila se ka mestu gde su sedele kako bi skupila njihove stvari, kada se okrenula shvatila je da Iva nije izašla za njom. 

- Tada sam pokušala da je ugledam sa obale, ali nje nije bilo, odmah sam prijavila nestanak - rekla nam je kroz suze.

Preplašena devojka nada se najboljem, a u potragu za nestalom uključili su se i ronioci Žandarmerije. 

Podsetimo, Novosađanka Iva Balog nestala je jutros oko 4 časa iza ponoći, saznaje Telegraf.rs.

Prema informacijama koje je njena sestra podelila na društvenim mrežama, Iva je poslednji put viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu i kupala se u reci.

Posle toga joj se gubi svaki trag.

Kako saznajemo, porodica i prijatelji nestale Ive okupili su se na mestu gde joj se izgubio svaki trag.

Jako smo zabrinuti, molim sve koji saznaju bilo šta da prijave - kazali su nam Ivini prijatelji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    26. avgust 2023 | 14:38

    Čemu se ova dobrom nada? Žena se udavila i nema druge. Njih dve su posle proslave rešile u 4 ujutru da plivaju na divljoj plaži gde nikoga nije bilo. Ova nije primetila da drugarice nema dok nije izašla. Taj ceo postupak govori da su obe bile pijane i ko zna na čemu još kada su donosile takve odluke i imale tako ograničeno opažanje situacije.

  • Srdjan

    26. avgust 2023 | 15:36

    Kad se setim mladosti svoje sreca pa sam preteko, danas gledam ove moje klince treba i njihovu mladost i ludost pregurati. Kako se Boga ne bojite kad pisete da sigurno nisu pile limunadu i slicno, pa naravno da su pile alkohol, naravno da se spava u 4 ujutru, svi smo to radili, ali ne treba zbog toga u grob.

  • Ccc

    26. avgust 2023 | 14:36

    Devojka se utopila,jasno je kao dan,drugarica se nije ni osvrnula da vidi gde je,valjda je cudno ako ne cujes iza sebe korake kroz vodu,da ide neko za tobom,valjda se okrenes da vidis gde ti je drugarica??U 4 ujutru, verovatno i popile,struje u Dunavu,losi plivači...kraj... nema tu šta da se priča vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA