Vreme čitanja: oko 1 min.

Sramota u Prijepolju: Oskrnavljeni grobovi na pravoslavnom groblju, počinioci pobegli, ostavili alat

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naslednici pokojnika čiji grobovi su oskrnavljeni incident su prijavili policijskoj upravi u Prijepolju, koja intenzivno radi na rasvetljavaju ovog nezapamćenog vandalizma

  • 5
Prijepolje, pravoslavno groblje, oskrnavljeni grobovi Foto: RINA

Nesvakidašnja, ali i zgražavajuća scena dočekala je građane koji su se našli na pravoslavnom groblju u Prijepolju, jer su nepoznati počinioci oskrnavili grobove pokojnika.

- Prosto je neverovatno da se neko osmeli i učini tako nešto. Poznavala sam oba pokojnika koji su bili dobri i pošteni, a sada koliko vidimo, nemaju mira ni na onom svetu. Ono što je ironija u celom ovom slučaju, jeste što su počinioci ostavili alat kojim su kopali po grobnim mestima - kazala je za Rinu Vesna R. koja je snimila ceo ovaj slučaj.

Prema saznanjima agencije RINA, naslednici pokojnika čiji grobovi su oskrnavljeni incident su prijavili policijskoj upravi u Prijepolju, koja intenzivno radi na rasvetljavaju ovog nezapamćenog vandalizma.

(Telegraf.rs)

Video: Oskrnavljena "Bećirova crkva" na putu ka Brezovici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA