Vreme čitanja: oko 1 min.

Nestala Slobodanka iz Končareva: Porodica za njom traga već 4 dana, na jednoj stvari bi bila zahvalna

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodica ističe im je neophpdna sva moguća pomoć s obzirom da se radi o osobi koja boluje od Alchajmerove bolesti

  • 1
Nestala Slobodanka Đokić Foto: Privatna arhiva

Slobodanka Đokić (75) iz Končareva nestala je 26. avgusta oko 16 časova. Na sebi je u trenutku nestanka imala teget majicu, crne pantalone i klompe, a u rukama je držala kućne papuče. Za Telegraf.rs zabrinuta porodica kaže da se nikada nije desilo da je nema ovako dugo.

- Dešavalo se da luta komšilukom, ali je mi nađemo za sat vremena. Ovako nešto se nikad do sada nije dogodilo. Dobijali smo neke dojave, ali su uglavnom sve bile lažne - rekao je zabrinuti član porodice za Telegraf.rs.

Porodica ističe im je neophpdna sva moguća pomoć s obzirom da se radi o osobi koja boluje od Alchajmerove bolesti.

- Bili bismo vam neizmerno zahvalni ukoliko biste zaustavili Slobodanku ako je budete videli i obavestili policijsku upravu ili pozvali neki od navedenih brojeva. Nestala je dezorjentisana i bez terapije od dana nestanka. Unapred se zahvaljujemo svima i nadamo se pronalasku naše drage majke, bake i komšinice - napisala je porodica.

Brojevi na koje možete obavestiti porodicu ukoliko vidite Slobodanku su: 0638775614; 0638785493; 0613322565

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    1. septembar 2023 | 10:49

    Draga porodico,strašno je to što kažete,nije joj prvi put ali je nađemo posle sat vremena. Imala sam dementnu majku. Dementni nisu ludi,to su osobe koje su i dalje osećajne i traže toplinu. Ni minut se ne mogu ostaviti same i vrata otključana. Naćićete je kad tad ali gde,zapitajte se. Ovo je do vas što joj se dešava sada,a za ono što je postala nije ona kriva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA