Vreme čitanja: oko 1 min.

"Paradajz turisti" pali u zaborav: Na red su došli "prehrambeni" i sa sobom nose sve, čak i frižider

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za sada nije poznato kada i gde je nastao snimak

  • 3
Grčka more plaža srpska zastava Foto: Shutterstock, Pixabay

Ovu turističku sezonu pamtićemo, čini se, najviše po raspravama šta su i ko su "paradajz turisti", te i šta je to što se nalazi u njihovoj torbi ili ručnom frižideru koji nose na plažu.

Žargonski rečeno, dva momka iz Srbije, "prešla su igricu" tokom letovanja. Naime, tokom boravka na plaži njih dvojica su snimili video u kojem su naveli šta su sve poneli sa sobom na plažu.

A unutra, a bogme i spolja, prava gozba. Vino, pršuta, krastavac, masline, trešnje, paradajz, višnje, sir, samo su neki od proizvoda koji su se našli u njihovom ručnom frižideru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Napuštena mesta Srbija (@sav_taj_ludi_balkan)

Dok su udobno zavaljeni sedeli ispod suncobrana, jedan od njih je snimio sve što su poneli, pa i samu plažu gde su uživali.

"Kakvi paradajz turisti... Ima paradajz, ima masline, ima krastavac, ima višnje, ima trešnje, ima pršute, ima sir, znači mi nismo paradajz turisti, mi smo...", rekao je prvi, nakon čega se uključio drugi mladić rekavši "Prehrambeni turisti", nakon čega je prvi kratko rekao; "Jeste".

Za sada nije poznato kada i gde je nastao snimak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    31. avgust 2023 | 08:12

    To braćo Srbi! Mi smo majstori preživljavanja,imam a nedam nadobudnim hotelijerima i restorandžijama na morskim destinacijama,potrošiću svoje pare u Srbiji,ćuj još da im plaćam suncobran i ležaljku 50€!?

  • Realan

    31. avgust 2023 | 12:55

    Top!Pravo uzivanje!Sta tu ima loše?Hedonistička varijanta na plazi.Još hladnu rakicu uz to....

  • Ana

    1. septembar 2023 | 09:57

    Odite u Spaniju u Malagu pa vidite kako Spanci dolaze na plažu., ne samo da donesu frizidere vec i celu dnevnu sobi stolice za sedenje , stocice, suncobrane....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA