≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jako važan apel Ministarstva prosvete pred početak škole

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako poslušate ovaj apel olakšaćete učenicima ove škole i dati im prostor za miran početak nove školske godine

  • 3
Škola prazna učionica Foto: Shutterstock

Ministarstvo prosvete uputilo je poseban apel medijima pred početak školske godine, u kojem se mole da ne fotografipu i ne snimaju đake OŠ "Vladislav Ribnikar".

- Uvažavajući najbolji interese učenika Ogledne osnovne škole "Vladislav Ribnikar", kao i učenika škola u Mladenovcu i Smederevu koji su pogođene tragičnim događajima u maju ove godine, njihovih roditelja, kao i zaposlenih, Ministarstvo prosvete moli sve predstavnike medija da 1. septembra, tokom prvog dana nove školske godine, ne fotografišu i ne snimaju učenike tih škola - navodi se u apelu:

- Molimo medije za razumevanje i podršku kako bi se izbegla retraumatizacija učenika koji su svedočili tragičnim događajima. Na ovaj način olakšaćete učenicima ove škole i dati im prostor za miran početak nove školske godine. Interes dece, kao i psihološki, emotivni, socijalni i fizički razvoj dece svima nama treba da budu prioritet i iznad svih drugih interesa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tupo

    31. avgust 2023 | 12:04

    Dokle smo i mi dogurali da nam baba vodi ministarstvo prosvete sramota ima li neko mlađi

  • Velja

    31. avgust 2023 | 14:44

    Ministarstvo svaki dan prica o ovoj skoli i tako psihicki skodi gradjanima. Cak ce da obelezava 3 maj u svim skolama u zemlji sto je nerazumljivo a kaze da se deci ne pominje tragedija koja se desila.

  • V8

    31. avgust 2023 | 12:29

    E sad decu da čekaju sa kafom i mlekom u školi, sa tabletima i računarima, da ne viču na njih, i da nastavnici poštuju njihove zahteve..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA