≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 1. septembar 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 11
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za petak, 1. septembar 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak munje sa broda na Dunavu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jadno

    31. avgust 2023 | 20:57

    Je sta smo docekali u nasoj Srbiji. Vazno je biti poznat pa makar i nepismen i dozvoljeno ti je da se sprdas sa zemljom i organima. Bas smo dotakli dno!

  • Ruzica

    31. avgust 2023 | 21:51

    Strasne su ove prognoze americkog novinara. Moze se svasta ocekivati od rukovodstva zemlje koja je naucila da zivi od tudjeg bogastva ruseci sve po svetu. Koliko je zemalja bombardovala, naroda unesrecila. Samo, ako dodje do ovog sukoba sa Rusijom ni oni nece preziveti. Ima li iko pametan da zaustavi osvajaca u sopstvenoj zemlji kako bi spasao i svoju zemlju i covecanstvo?

  • Ljubiša

    31. avgust 2023 | 21:58

    Orban zapretio: "Ako neko izvrši teroristički akt na gasovod Madjarska i Srbija će"... Eeee, moj Orbane... Pa ovaj naš "neucenjivi" ne sme da kaže "a" Kurtiju a ti računaš da ćeš s njim nešto da braniš. Pa izdaće te čim se iz Brisela nakašljaju. Njemu su najvažniji hvalospevi o samom sebi i NADA ZA "NOBELOVU NAGRADU ZA MIR I TOLERANCIJU"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA