Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dani porodice" u Zrenjaninu: Mame i bebe pozvane na puzijadu i štiklijadu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Manifestacija "Dani porodice u Srbiji" okupiće i udruženja u čijem je fokusu porodica, državne institucije i predstavnike pokrajinskih sekretarijata

  • 1
Beogradski dani porodice Foto: Pixabay

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju i Grad Zrenjanin organizovaće manifestaciju "Dani porodice u Srbiji" u Perlezu kod Zrenjanina, tokom predstojećeg vikenda,  od 16 časova.

Tom prilikom, ministarka Darija Kisić istakla je da će ovo biti praznik porodice, porodičnih vrednosti, roditeljstva, dece, dečije sreće i osmeha. U okviru manifestacije više desetina lokalnih samouprava predstaviće svoje mere pronatalitetne politike, a pet najboljih će dobiti i povelje.

Manifestacija "Dani porodice u Srbiji" okupiće i udruženja u čijem je fokusu porodica, državne institucije i predstavnike pokrajinskih sekretarijata.

U toku oba dana biće održane razne aktivnosti, kao što su puzijada za bebe, štiklijada za mame, likovna radionica, sportska takmičenja, školica pecanja. Takođe, biće nagrađeni bračni par za najdužim bračnim stažom, kao i oni koji imaju najkraći

bračni staž.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA