≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užas u Kragujevcu: Učenika (9) stariji momci ispred škole naterali da pojede bombonu, njemu pozlilo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dete se nalazi u jedinici intenzivne nege u Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac

  • 21
Dečak, bombona, ukc kragujevac Foto: Shutterstock, Printskrin: Google maps

Ispred jedne osnovne škole u širem centru Kragujevca, dečaka od 9 godina stariji momci su naterali da pojede bombonu od koje mu je pozlilo.

Dete se na sreću, kako nam je rečeno u Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac, nalazi van životne opasnosti i nalazi se u jedinici intenzivne nege na pedijatriji ove zdravstvene ustanove.

- Fizikalni parametri deteta su stabilni i nalazis e van životne opasnosti. Nastavlja se njegovo lečenje i prati stanje- rečeno je za Telegraf.rs u UKC Kragujevac.

U medijima su se pojavile informacije da su u pitanju bombone sa drogom, međutim, u Policijskoj upravi u Kragujevcu, da su analize krvi dečaka, pokazale su da nije pozitivan na amfetamin i ekstazi, potvrđeno je RTS

Utvrđeno je da je dečak pozitivan na opijate.

Prema informacijama koje su Ministarstvu prosvete dostavljene od direktora škole, učeniku četvrtog razreda pozlilo je na putu od kuće do škole, što su primetili učenici koji su bili u blizini i koji su zamolili odraslu osobu da njihovog druga dovede do škole.

Škola je odmah pozvala hitnu pomoć, obavestila roditelje i policiju. Dečak je zbrinut i lekari brinu o njegovom zdravlju.

Policija je obavila razgovor sa više osoba koje su potvrdile da nisu videle da je bilo ko detetu dao bombone ili tablete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ned

    8. septembar 2023 | 11:33

    i kada tu "decu" roditelj ovog djeteta prebije, ko je kriv?

  • Tuga

    8. septembar 2023 | 11:22

    Pa zar nema policije ispred skola kako rekose svuda su prisutni.Te starije naci i hapsiti , sigurno dileri traze zrtve a neko ih slobodno pustio da rade .

  • Aleks

    8. septembar 2023 | 11:24

    Tucite svoju decu na vreme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA