≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za subotu, 9. septembar 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 3
Naslovne strane Prelistavanje novi Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 9. septembar 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrbas

    8. septembar 2023 | 22:35

    Zasto svi cute o ostetama od julskih nevremena?

  • alex 06

    9. septembar 2023 | 00:34

    A zašto se Šmit ljuti na Dodika..Šmit je nezvani gost u tudjoj zemlji , kako bi bilo da Dodik ode u njegovu zemlju i tamo glumi nešto..i još da se ljuti na domaćina..Dodik je sve u pravu..šta ćeš ti u mojoj zemlji gospodine Šmit.

  • Царица Света

    9. septembar 2023 | 00:39

    Браво за спортисте. Доносите неизмерну радост и Србији и свим љубитељима спорта. И Новак и кошаркаши и баскеташи и атлетичари. Ма сви. И дајем глас за паризер. Боља је цена. Председник и Влада Србије омогућили су и болесној деци и пензионерима и јавном сектору додатна примања, лечење, повећање зарада и бољи животни стандард. Мислила сам да се и ЛГБТ заједници омогући тај закон о брачној заједници. Али њима је битнија застава. И даље сам за то. Јер сам за ЕУ и за праведност. Али они нису добро одмерили своје поступке. И стално праве исти грешку. Није поента и застави на некој институцији или шетњи једном годишње. Ваљда је поента у регулисању везе између људи који се воле. Деле живот. Свиђало се то некоме или не. Нажалост, увек преовлада егзибиционизам , политиканство и поквари суштину. Пре свих премијерка Србије, Ана Брнабић заслужује да у својој земљи, за коју се толико бори која је патриота, али и модерна жена, модел 21 века, да озакони своју партнерску заједницу. То би било фер. То би било праведно. Али остављам председнику Србије да одлучи. Да размисли. Ја нисам геј. Али разумем етикетирање. Мизогинију. Дискриминацију и насиље. И то презирем изнад свега. То су лоше појаве које треба искоренити до краја. Томе закони и служе. Али и култура и свест о заједници. Добробити за све.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA