Vreme čitanja: oko 1 min.

Kisić iz Perleza poslala jasnu poruku: "Ljubav prema porodici je najveći životni blagoslov"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tepavčević je poželela i da nas ima sve više, te je istakla da je to cilje kojem treba težiti i za koji se treba boriti

  • 1

Ministarka za brigu o prodici i demografiju Darija Kisić Tepavčević prisustvovala je danas otvaranju manifestacije "Dani porodice u Srbiji" u Perlezu kod Zrenjanina, zajedno sa ministrom odbrane Milošem Vučevićem. 

- Nema lepše slike koju možemo da pošaljemo iz naše Srbije od ove današnje - nasmejana deca, ponosni roditelji i predivna priroda. To je Srbija za koju se borimo, za koju živimo, koju volimo - napisala je Kisić Tepavčević na svom profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Prof. dr Darija Kisić (@darijakisictepavcevic)

Ministarka je navela da je iz Perleza, na manifestaciji "Dani porodice u Srbiji", poslata jasna poruka.

- Ljubav prema porodici je najveći životni blagoslov.

Tepavčević je poželela i da nas ima sve više, te je istakla da je to cilje kojem treba težiti i za koji se treba boriti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogoljub Gagic Cercil

    10. septembar 2023 | 01:18

    Naravno da je Ljubav prema Porodici najveci Blagoslov. Tako je uvek i bilo,bar za normalne ljude koji su normalno odgojeni .Po manjim sredinama selima gradovima Porodica Ljubav Muskarca prema Zeni ,prema Deci Starijima uvek je bila na prvom mestu,i odnosilo se sa postovanjem . I nema potreba da neko iz Vlasti dolazi da nam kaze sta i kako i sta je Porodica,dobro mi to znamo .Takve price treba da propagiraju i da pricaju ovima sto marsiraju po Beogradu. Sto setaju pored Najveci Srpskih Spomenika, Drzavnih Institucija, Hrama Svetog Save i ostalih Srpskih zdanja .A normalni Porodicni ljudi treba da spuste glavu kao nojevi ,i da crvene pred istim tim sto setaju po nasem Lepom Beogradu ,vala Sramota .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA