Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zajedno smo slavili dečije osmehe": Darija Kisić prisustvovala završetku "Dana porodice"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Završnog dana manifestacije ''Dani porodice" održana je puzijada za bebe, trka za decu, a posetioci su imali prilike da uživaju u muzičkom programu

  • 0
Darija Kisić Tepavčević, porodica nedeljom Foto: Ministarstvo za brigu o porodici/Dejan Urošević

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić prisustvovala je završnom danu manifestacije "Dani porodice" u Perlezu pored Zrenjanina.

Kisić je istakla da je poslata najlepša, porodična slika iz Perleza tokom protekla dva dana, saopšteno je iz Ministarstva za brigu o porodici i demografiju.

''Zajedno smo slavili porodicu, dečije osmehe, budućnost naše Srbije, to je razlog svega što radimo'', naglasila je juče ministarka Kisić. Kisić je izrazila uverenje da će do sledeće manifestacije u Perlezu Srbija biti još bogatija i da će imati još više beba.

"To je naš glavni cilj, a Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju sve svoje aktivnosti usmerava ka tom cilju", rekla je ona.

Završnog dana manifestacije ''Dani porodice" održana je puzijada za bebe, trka za decu, a posetioci su imali prilike da uživaju u muzičkom programu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA