≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 13. septembar 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 4
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za sredu, 13. septembar 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Lopov upao u kuću žene na Vračaru: Beograđani pazite se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    12. septembar 2023 | 21:58

    Od pocetka ovig veka radila sam u privatizavonom preduzecu od strane tkz nase brace sa ostrva i svaki dorucak sastojao se od parizera i hleba, a posao nisam mogla da menjam jer je nezaposlenist bila prevelika, ali svojim trudom i radom uspela sam da danas udjem u prodavnicu i kupim sta mi se jede i ne gledam cenu. Parizer vise ne mogu ni da vidin, ali demokrate to je zahvaljuci vama.

  • alex 06

    13. septembar 2023 | 07:17

    Bivšim DOS-ovcima smeta i Novak..sve im smeta kad nisu na vlasti ..(1 posto , tako ih zovu)

  • Царица Света

    12. septembar 2023 | 22:52

    Оде Бајден. Мама је требало да га научи да се честита шампионима, а не терористима и екстремистима. Требало је да га научи да се пред витезовима клања, а не бежи. Требало је да га научи да маестро у било којој области живота може да га зарази само племенитошћу. А не вирусом. Оде Бајден, као и онај ономад Даун Андер. Што је планетарно највећег спортисту стрпао био и затвор са бубашвабама и несрећним мигрантима. Нико га се више и не сећа. Линија са не 24 се сећају. А Новак је ту. И биће ту. И пре би јео народни паризер, него са примитивним конзервама кавијар. Он бира друштво. Онај ко је све ово требало да види, а то је тужилац Џек Смит видео је. И сада смо квит. И задовољна сам. Могу да се посветим свом животу и радостима. Траје ово интензивно скоро 10 година. Немојте да заборавите НЕ Запорожје. То је дужност ИАЕА. Не могу ја више да будем Сара Конор. Завршено. Радите свој посао. Видели сте, ми Срби волимо живот и уживање. Зашто бих се ја одрицала тога . Не више.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA